Zonwering

Uitvalschermen
Uitvalschermen zijn bijzonder geschikt voor toepassingen waar geen vrije doorloop noodzakelijk is. Het zijn relatief eenvoudige, maar zeer effectieve schermen. Ze zijn vrijwel overal eenvoudig aan te brengen. Voor uitvalschermen zijn verschillende typen armen beschikbaar, zoals vaste en windvaste. Schermen met windvaste armen bieden uitstekende zonwering aan de kust of op grote hoogte.

Als u ons de afmetingen van uw raam en de locatie (bijv. grote hoogte/ op de wind) van het gewenste scherm doorgeeft via ons offerteformulier, dan krijgt u van ons een offerte op maat.

Rolluiken
Rolluiken zijn, behalve geschikt voor beveiliging, ook een goede zonwering. De bak en het rolluik zijn in verschillende kleuren leverbaar. Ze zijn leverbaar met handbediening en elektrisch.

Vult u het offerteformulier in met de breedte en de hoogte van het raam of de deur waarvoor deze moet worden geplaatst en welk soort bediening u wilt, dan ontvangt u van ons een offerte op maat.

Screens
Een screen is een vlakhangende zonwering. Screens werken ongeveer hetzelfde als een rolluik. Het doek glijdt tussen de twee geleiders naar beneden. Screens voorkomen grote temperatuurstijgingen en hinderlijke schitteringen bij sterke lichtinval. Dat zijn voordelen die toepassing van screens in woonhuizen steeds populairder maken. Kiezen voor screens is enerzijds een kwestie van smaak anderzijds een prima oplossing met een moderne effectieve zonwering. Screens zijn een ideale vorm van zonwering en het meest effectief. Ze houden het zonlicht tegen en de warmte buiten.Binnen is het dus altijd aangenaam koel en heerst de schaduw. Door toepassing van glasvezeldoek wordt warmte en zonlicht tot 88% gereflecteerd, terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Door de verticale montage is het ook bijzonder effectief bij een laagstaande zon, bovendien blijft een vrije doorloop langs uw raam mogelijk. Het transparante screendoek belemmert de inkijk naar binnen, maar het zicht naar buiten blijft grotendeels, afhankelijk van gekozen kleur en situatie, behouden.

Vult u het offerteformulier in met de breedte en de hoogte van het raam of de deur waarvoor deze moet worden geplaatst en welk soort bediening u wilt, dan ontvangt u van ons een offerte op maat.

Knikarmschermen
Knikarmschermen, ook wel terrasschermen genoemd, zijn speciaal ontworpen voor toepassing boven een terras. De speciale armconstructie zorgt voor een terrasoverkapping waarbij u volledige bewegingsvrijheid op uw terras heeft. Wie een terrasscherm aan wil schaffen, heeft de keuze uit een groot aantal uitvoeringen. Op deze pagina bieden wij u onze schermen aan welke voor u exact op maat gemaakt kunnen worden met eindeloos veel mogelijkheden.

Als u ons de breedte van het raam geeft via ons offerteformulier, dan krijgt u van ons een offerte op maat.