Vakkundig

Gerrit van der Wal begon in 1989 met Glasservice Gerrit van der Wal VOF in Vlissingen. Als snel vestigde hij een stabiele klantenbasis en kreeg het bedrijf een goede naam in betrouwbaarheid en vakkundigheid. In 2002 kwam zoon Johan het team versterken en groeide het bedrijf nog steeds. Tenslotte  kwam in 2007 Rineke Jacobse-Visser het team versterken, als administratief medewerkster. Het bedrijf kent zich als een familiebedrijf, stabiel en betrouwbaar.

WalGlas staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Voor uw spoedgeval of noodreparatie kunt u altijd bij ons terecht. Door de ruime voorraad aan verschillende soorten glas, kan er snel worden ingesprongen op calamiteiten. U kunt het glas ook laten slijpen en het is ook mogelijk om een facet te slijpen

Samengevat is het bedrijfsprofiel van WalGlas: een zeer betrouwbare partner in glas. Geen vraag is ons te gek. Wij gaan de uitdaging graag aan.

BTW-regeling 6% overheid

Als particulier kunt u gebruik maken van de BTW-regeling van 6% op arbeid als u van plan bent uw ramen te voorzien van isolatieglas. Voor het glas en overig materiaal betaalt u nog steeds 21% BTW.

Bouwvakantie 2017 

Van 31 juli t/m 18 augustus 2017 is het bouwvakantie. Wij zijn geopend tijdens de bouwvakantie. Wel dient u rekening te houden met langere levertijden van isolatieglas, gehard glas e.d. Enkel en gelaagd glas hebben wij over het algemeen op voorraad.