Ons bedrijf

Gerrit van der Wal begon in 1989 met Glasservice Gerrit van der Wal VOF in Vlissingen. Als snel vestigde hij een stabiele klantenbasis en kreeg het bedrijf een goede naam in betrouwbaarheid en vakkundigheid. In 2002 kwam zoon Johan het team versterken en groeide het bedrijf nog steeds. Tenslotte  kwam in 2007 Rineke Jacobse-Visser het team versterken, als administratief medewerkster. Het bedrijf kent zich als een familiebedrijf, stabiel en betrouwbaar.

WalGlas staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Voor uw spoedgeval of noodreparatie kunt u altijd bij ons terecht. Door de ruime voorraad aan verschillende soorten glas, kan er snel worden ingesprongen op calamiteiten. U kunt het glas ook laten slijpen en het is ook mogelijk om een facet te slijpen

Samengevat is het bedrijfsprofiel van WalGlas: een zeer betrouwbare partner in glas. Geen vraag is ons te gek. Wij gaan de uitdaging graag aan

Ons team

Gerrit van der Wal (midden), eigenaar, glaszetter: zit al meer dan 25 jaar in het vak. Hoewel zijn pensioen voor de deur staat, is hij nog altijd actief bij het bedrijf betrokken. Hem zul je tegenwoordig nog al eens op onze bedrijfsbakfiets tegen komen.

Johan van der Wal, eigenaar, glaszetter, uitvoering houtrotreparaties, planner. Van oorsprong meubelmaker heeft hij 15 jaar geleden de switch naar het familiebedrijf gemaakt en hij voorziet u van een kundig advies.

Rineke Jacobse-Visser, al meer dan 10 jaar onze administratief medewerkster en managementassistente. Zij verzorgt de administratie, offertes en beantwoord de telefoon en laat de communicatie soepel verlopen.

Dirk van der Wal (niet op de foto) is onlangs in het familiebedrijf gestapt om ons team te komen versterken.

Ons team