Kunststof kozijnen

We hebben al weer enige jaren ervaring met het plaatsen van kunststof kozijnen. Het is een investering, maar één die het verdient. U bespaart veel energie- en onderhoudskosten. U hebt keus uit vele kleuren en mogelijkheden.  Ook kan het kozijn aan de binnen- en buitenkant voorzien worden van houtnerffolie.  Het kozijn en de vleugels (de draaiende delen) kunnen in verschillende kleuren worden geleverd. De kozijnen worden geleverd met HR++ isolatieglas, voor meer informatie hierover zie isolatieglas. En zo u wilt, leveren we roosters en horren in dezelfde kleur mee.

Hierboven ziet u 2 soorten profielen, die wij voor u kunnen leveren (rechte verbinding en een verstekverbinding)

Voor een volledige offerte hebben we de volgende gegevens nodig:

  • De kleur van de kozijnen aan de binnenkant en de buitenkant (kozijn en vleugels)
  • Of u houtnerffolie wilt of niet
  • Het soort raam: Vastraam, Draai-kiepraam, Kiepraam, Draairaam, enz
  • De afmetingen van de kozijnen
  • In welk raam moet een rooster komen
  • Foto's en/of tekeningen zijn gewenst

Vraag via ons formulier een eerste offerte op, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om alles te bespreken en na te meten. U kunt ons ook bellen op 0118-466 878 of een e-mail sturen.

Kunststof kozijnen schoonmaken

Voor het schoonmaken van uw kunststof kozijnen kunt u ook bij ons terecht. Wij kunnen u een reinigingsmiddel leveren voor het schoonmaken van uw kozijn alsmede een polish waarmee u een vuilafstotende laag aanbrengt op uw kunststof, waardoor dit langer mooi blijft. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.