Hardglazen klep- val- en draairamen

Hardglazen klepramen 
Klepramen zijn ramen welke aan de bovenzijde zijn voorzien van 2 of meerdere RVS scharnieren en waarvan de onderzijde naar buiten kan worden uitgezet m.b.v. een raamuitzetter. De klepramen zijn verkrijgbaar in zowel standaard als inbraakwerende uitvoering. Een enkel klepraam bestaat uit gehard glas 5 mm, RVS scharnieren en een RVS Axaflex uitzetter. Een isolerend klepraam bestaat uit gehard glas 2 x 5 mm met een spouw van 9 mm, RVS scharnieren en een RVS Axaflex uitzetter. Tevens kan het isolerend klepraam uitgevoerd worden in HR+ uitvoering. Buiten de handmatige bediening behoort mechanische of elektrische afstandbediening ook tot de mogelijkheden, zeer functioneel bij moeilijk bereikbare plaatsen.

Hardglazen draairamen
Draairamen zijn naar binnen of naar buitendraaiende ramen aan de zijkant voorzien van RVS scharnieren en een raamsluiting, aan de onderzijde een raamuitzetter type Habilis of telescoopuitzetter. De draairamen zijn verkrijgbaar in zowel standaard als inbraakwerende uitvoering. Een enkel draairaam bestaat uit gehard glas 5 mm, RVS scharnieren, raamsluiting en een uitzetter. Een isolerend draairaam bestaat uit gehard glas 2 x 5 mm met een spouw van 9 mm, RVS scharnieren en een uitzetter. Tevens kan het isolerend draairaam worden uitgevoerd in HR+ uitvoering.

Hardglazen valramen 
Valramen zijn aan de onderzijde voorzien van 2 of meerdere RVS scharnieren. Het valraam kan aan de bovenzijde naar binnen worden open gezet m.b.v. een knipsluiting. Het valraam is verkrijgbaar in zowel standaard als inbraakwerende uitvoering. Een enkel valraam bestaat uit gehard 5 mm, RVS scharnieren en een knipsluiting. Een isolerend valraam bestaat uit gehard glas 2 x 5 mm met een spouw van 9 mm, RVS scharnieren en een knipsluiting. Tevens kan het isolerend valraam uitgevoerd worden in HR+ uitvoering. Buiten de handmatige bediening behoort mechanische of elektrische afstandbediening ook tot de mogelijkheden, zeer functioneel bij moeilijk bereikbare plaatsen.