Glashandel Vlissingen

Op zoek naar een gespecialiseerde glashandel in Vlissingen? Walglas is u graag van dienst. Al meer dan 30 jaar staan wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week klaar voor u als glashandel in Vlissingen en omstreken. Als glashandel in Vlissingen zijn wij al tientallen jaren bezig om glas van topkwaliteit te leveren. Bent u op zoek naar een glashandel in Vlissingen die diverse soorten glas of juist een specifiek soort glas kan leveren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren als glashandel in Vlissingen en omstreken o.a.:

  • Isolatieglas
  • Enkel glas
  • Veiligheidsglas
  • Figuurglas
  • Monumentaal glas
  • Gelaagd glas
  • Gehard glas
  • Polycarbonaat/Acrylaat

Voor een overzicht van alle producten die wij leveren verwijzen wij u graag door naar onze Producten-pagina. Mocht u toch op zoek zijn naar een ander soort glas, dan doen wij er als glashandel in Vlissingen en omstreken natuurlijk alles aan om het speciaal op maat voor u te bestellen. Snel nodig? Neem dan direct contact met ons op.

Glashandel Vlissingen Gevelridder

Glashandel Zeeland (Vlissingen en omstreken)

Voor alle soorten glas kunt u terecht bij dé glashandel in Zeeland (Vlissingen en omstreken). Als glashandel in Vlissingen en omstreken staan we dezelfde dag nog bij u op de stoep als er nood aan de man is. Blank enkel glas en diverse soorten figuurglas kunnen wij zelfs ter plaatse vakkundig snijden en plaatsen. Doordat wij beschikken over diverse vervoersmiddelen, kunnen wij gemakkelijk glas in Vlissingen en omstreken leveren. Zo bestaat ons wagenpark uit:

  • Een glasbus waar wij als glashandel in Vlissingen en omstreken al vanaf de eerste dag gebruik maken. Onze Fuso Canter is van alles voorzien, zoals diverse soorten glas en alle benodigdheden om ons werk vakkundig uit te kunnen voeren.
  • Een bakfiets als duurzame toevoeging aan ons bedrijf, om u te voorzien van glas in Vlissingen en daarbuiten. Ook kan er met de bakfiets gemakkelijk in bijvoorbeeld de binnenstad van Vlissingen glas worden geleverd.

Om nog meer te lezen over ons wagenpark waarmee we glas in Vlissingen en omstreken leveren kunt onze Wagenpark-pagina bekijken. Om meer te lezen over ons bedrijf kunt u de Ons bedrijf-pagina bekijken. Of neem direct contact met ons op.

Glashandel Vlissingen Wagenpark

Erkende glashandel in Vlissingen

Walglas is sinds 1989 een erkende glashandel in Vlissingen en omstreken. Wij gaan iedere uitdaging aan en geen vraag is ons te gek. Op zoek naar de beste glashandel in Vlissingen? Wij zijn uw betrouwbare partner voor glas in Vlissingen en omstreken. Gerrit van der Wal heeft het bedrijf opgericht en zit al meer dan 25 jaar in het vak als glashandel in Vlissingen en omliggende plaatsen. Verder zorgt Johan van der Wal er ook voor dat alles soepel verloopt. Hij is mede-eigenaar, glaszetter, planner, doet de uitvoer van houtrotreparaties en nog veel meer. Al meer dan 15 jaar is hij werkzaam bij de glashandel in Vlissingen en hij voorziet u graag van kundig advies. Rineke voert al meer dan 10 jaar de administratieve werkzaamheden uit en staat u graag te woord. Dirk van der Wal (niet aanwezig op de foto) versterkt het familiebedrijf ook sinds kort.

Bekijk al het werk van ons als erkende glashandel in Vlissingen op deze pagina en neem direct contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.

Glashandel Vlissingen Team